Zumba

Zumba

Zumba Fitness ® és una activitat cardiovascular intensa i una forma divertida, fàcil i efectiva de posar-se en forma.

La música que més sona durant aquestes classes són els ritmes llatins (merengue, bachata, cumbia, reggaeton,…) i música internacional i actual plena d’energia. És una sessió amb coreografies molt senzilles que permeten seguir la sessió correctament i gaudir-ne així de tots els beneficis.

Zumba Kids

A les classes de Zumba Kids els alumnes, alhora que fan esport i es diverteixen ballant la música més actual, treballen aspectes com el respecte, el treball en equip, la confiança, l’autoestima, la memòria, la creativitat i la coordinació.

A Gim Llavaneres, les classes inclouen la gimnàstica i la flexibilitat com a base de l’entrenament. L’activitat està dirigida a nens/nenes de 3 a 12 anys i són impartides en diferents horaris segons l’edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *